Aktiviteter


KATINKA & SIGRID
katinka og sigrid

Torsdag 6. juli kl. 21.


Katinka og Sigrid har trods deres unge alder, spillet og sunget musik i mange år. De to søstre leger ubesværet med vokal-harmonier og spiller klaver, guitar og ukulele dertil.  De har i dag et repertoire af velklingende ballader, der spænder fra indie over pop til swing. 

 BilletsalgMorten og Elisabeth Zeuthen

Torsdag d. 20. juli kl. 21

De to legendariske musikere vil spille så vi hører englene synge.
Cello front side
Det Maritime Aktivitetshus
Røsnæs Havn
Billet kr 100,- køb og bestil her: BilletsalgOpera og viser på Røsnæs Havn

Lørdag 26. august kl. 20-21:30
pernille bruun    hans lawaetz
    
   De to operasangere Pernille Bruun og Hans Lawaetz synger et alsidigt og muntert program fra opera af bl.a. Mozart, Dvorak og Gerschwin over musical og operette til Kaj Norman Andersen og skibet skal sejle i nat. Pernille Bruun, sopran er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, fastansat i Det Kgl. Operakor siden 2000 - og så har hun modtaget både Dansk Korforbunds Hæderspris og Musikanmelderringens Kunstnerpris.Pernille har desuden været et stort aktiv i såvel Vokalgruppen Ars Nova som Radiokoret - og på det solistiske plan indtaget så forskellige roller som Pamina i Fredensborg Sommerteaters produktion af Tryllefløjten, titelpartiet i Sven Hvidtfelts Den Lille Havfrue og Morgana i Alcina, begge på Den Fynske Opera, Sophie i ZimmermannWeisse Rose på Den Anden Opera og senest Nedda i Bajadser med Opera I Provinsen.

Blandt opgaverne på nationalscenen bør nævnes Grevinde Ceprano i Rigoletto og Cho-Cho San i verdenspremieren på John FrandsenI-K-O-N.

Pernille Bruun har opbygget en omfattende koncertvirksomhed overalt i landet og befinder sig lige godt hjemme indenfor oratorie-repertoiret som i underholdningsindustrien. Således har hun medvirket med landsdelsorkestrene - og udgør tillige en tredjedel af de populære Tre Kgl. Sopraner. Hans Lawaetz, basbaryton med lokale rødder, er uddannet i Århus og Odense. Han har været ansat i det Kgl. Operakor fra 1993 og har sunget roller både der og på Den anden Opera, Den ny Opera og Den Jyske Opera. Han har været solist med landsdelsorkestrene og er medlem af gruppen Nordic Singers der ligesom de 3 kgl Sopraner underholder med vidtspændende programmer. Deres akkompagnatør er pianisten Knud Rasmussen, til daglig organist i Virum Kirke. Knud er en af Danmarks travleste akkompagnatører. Han spiller til et stort antal grupper og mestrer mange forskellige instrumenter. Han er uddannet på Det Kgl Danske Musikkonservatorium.Billet. Kr 100,- køb her:
www.kalundborgbib.dk
/arrangementer


 
 
      
Det Maritime Aktivitetshus

Røsnæs Havn

Billet kr 100,- køb og bestil her:


Røsnæsvej 458 • 4400, Kalundborg •  Tlf.: 2157 0983 •  Email